Digital twin.
Een virtuele kopie van de reststromen in de stad.

De digital twin van de reststromen is een virtuele kopie die met behulp van data en wiskundige modellen de dynamica van de productie, inzameling en verwerking van reststromen in kaart brengt.

Waste intelligence.

Met de inzichten uit onze digital twin zijn bedrijven en bewoners, inzamelaars en verwerkers altijd op de hoogte van welke reststroom waar en wanneer verwacht wordt. Op deze manier kunnen ze hun processen optimaal op elkaar afstemmen.

Data-gedreven efficiƫntie.

Wetende welk afval waar geproduceerd wordt en waar het verwerkt zou kunnen worden, kun je met onze state-of-the-art optimalisatie modellen de meest optimale manier van inzamelen en verwerken bepalen.

De beste valorisatie.

Via welke route kun je deze reststroom het beste naar de verwerker brengen? Welke verwerker kies je? Hoe waarborg je de kwaliteit van de reststroom het beste? Onze tools geven je een compleet inzicht in de valorisatie van de afvalstromen en de impact op het milieu.

Klaar om van start te gaan?
Wil je meer weten over hoe onze software kan helpen bij het inzamelen van reststromen? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een demo aan. Dan gaan we samen aan de slag om te kijken wat optimalisatie en automatisatie kan betekenen voor je processen.