Flexibele optimalisatie.
Verwerk alle restricties en voorkeuren voor een optimale planning.

De route die het voertuig rijdt om het afval op te halen is afhankelijk van vele factoren. Bijvoorbeeld van de tijdsafspraken met de klant, het type voertuig, de restricties in de stad, en de voorkeuren van de chauffeur.

Voor ieder probleem.

Met behulp van onze optimalisatie algoritmen kunnen alle relevante restricties en voorkeuren gemakkelijk in de routes verwerkt worden. Voor zowel kleine als grote problemen, van tientallen tot duizenden klanten.

Verwerk alle restricties.

Van venstertijden in de stad, de breedte van het voertuig en de weg, de voorkeuren van de chauffeurs - het vinden van de meest optimale en comfortabele route was nog nooit zo makkelijk.

Klassiek en state-of-the-art.

Onze algoritmen zijn gebaseerd op een gedailleerde graaf, oftewel kaart, van de stad. In deze kaart verwerken we alle restricties die relevant zijn voor de planning, alsmede de historische rijtijden zoals bepaald uit de GPS data uit DispatchX. Vervolgens gebruiken we een combinatie van de klassieke algoritmen en state-of-the-art technieken voor het optimaliseren van de routes.

Klaar om van start te gaan?
Wil je meer weten over hoe onze software kan helpen bij het inzamelen van reststromen? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een demo aan. Dan gaan we samen aan de slag om te kijken wat optimalisatie en automatisatie kan betekenen voor je processen.